octubre, 2019

dj.10oct.7:00 pmdj.9:00 pmL'OnBoarding al Clínic: una acollida centrada en les persones #EmployeeExperience7:00 pm - 9:00 pm Movistar Centre, Carrer de Fontanella, 2

Detalls de l'esdeveniment

Ben aviat publicarem més detalls sobre la presentació d’aquest case-study que es realitzarà en el marc de la comunitat Experience_Lab. En aquest projecte l’equip Monday Happy Monday va tenir el plaer d’acompanyar als professionals de l’Hospital Clínic de Barcelona a dissenyar la nova «experiència del professional» en el moment de l'»acollida».

A qui està dirigit

A tots aquells que estiguin o vulguin aplicar el procés d’innovació de Design Thinking en àmbits com el disseny d’experiències i serveis. A perfils d’Innovation Leads, People Operations Managers, UX Leads, coaches i tot professional interessat en el procés d’innovació centrat en les persones i liderar processos de transformació digital.

Ponents

Alicia Linares Roger

«Només les organitzacions que tenen un per què i veritablement volen, poden enfrontar als seus reptes«

Maite Moreno Bosch

«El futur és avui i la innovació és el camí que les organitzacions necessiten per transformar-se, per evolucionar i per sobreviure»

Toni Martí Barberà

«La transformació real (la digital també) de les organitzacions només te sentit si aconssegueixen fer més feliços als seus empleats, primer, i als seus clients, després»

 

Horari

(Dijous) 7:00 pm - 9:00 pm

Ubicació

Movistar Centre

Carrer de Fontanella, 2

Pin It on Pinterest

X