desembre, 2019

dt.03des.10:00 amdt.2:00 pmDesign Thinking aplicat a RRHH10:00 am - 2:00 pm UTOPICUS | Evento organizado por FFWI, Calle Gran Vía, 4, 28013 Madrid

Detalls de l'esdeveniment

Si les organitzacions volen sobreviure a un entorn complex, han d’anticipar-se i resoldre els problemes latents al seu voltant. Les fórmules úniques tenen cada vegada menys valor, deixant clara la necessitat de solucions que neixin des d’una perspectiva que posa la persona en el centre, innovadora i orientada al futur.

Justament en el protagonisme de la persona està un dels grans valors de Design Thinking. En aquesta era digital l’èxit de les companyies passarà en gran mesura per la seva capacitat de conèixer i oferir valor a les seves persones-empleats i les seves persones-clients. Així doncs, Design Thinking ens lliura una alternativa per abordar problemes i facilitar la innovació gràcies a una entesa profund dels usuaris.

En aquest workshop, entendrem els conceptes bàsics al voltant del Design Thinking, coneixerem alguns casos d’aplicació en l’àmbit de RRHH i, el més interessant, experimentarem amb alguna de les tècniques més usades d’aquesta disciplina.

Metodologia

La metodologia emprada serà activoparticipativa. Les persones participants treballaran els continguts pràctics del programa recolzant-se en l’entorn real.

Dirigit a

Persones professionals de RRHH interessades a conèixer noves maneres de fer i pensar que posen a la Persona veritablement al centre.

Facilitadores

Alicia Linares Roger

«Només les organitzacions que tenen un propòsit i veritablement ho desitgen poden enfrontar als seus reptes»

Maite Moreno Bosch

«El futur és avui i la innovació és el camí que les organitzacions necessiten per transformar-se, evolucionar i sobreviure»

Horari

(Dimarts) 10:00 am - 2:00 pm

Ubicació

UTOPICUS | Evento organizado por FFWI

Calle Gran Vía, 4, 28013 Madrid

Pin It on Pinterest

X