gener, 2019

dj.17gen.7:00 pmdj.9:00 pmCom Design Thinking pot ajudar a crear la cultura corporativa7:00 pm - 9:00 pm Movistar Centre, Carrer de Fontanella, 2

Detalls de l'esdeveniment

Design Thinking no només s’utilitza per innovar en producte, servei o model de negoci per a clients, sinó també per superar reptes interns de les organitzacions.

Fins ara, el disseny s’ha centrat únicament en l’usuari d’aquests productes, serveis … però què passa amb qui els proveeix?

En aquesta xerrada, Maite Moreno i Alicia Linares, sòcies fundadores de la consultora Monday Happy Monday, compartiran amb nosaltres el case study d’Eurofragance, una empresa creativa, dinàmica i internacional que va ser fundada fa 25 anys mirant al futur.

Com no podia es d’una altra manera, Eurofragance va optar per utilitzar Design Thinking per dissenyar accions destinades a la creació de cultura corporativa mitjançant el deployment dels seus valors corporatius.

Maite Moreno i Alicia Linares, ens explicaran com ho van fer posant al proveïdor / empleat en el centre del disseny, i Marta Mosseguí -Directora de HR, i Alfonso Letosa Responsable de Desenvolupament-, compartiran amb nosaltres la seva experiència com a client del projecte

Agenda de la sessió

– Benvinguda
– Qui som i què fem
– Employee Centricity
– Case study: El deployment dels valors corporatius en Eurofragance
– Preguntes i respostes
– Networking

A qui està dirigit

A tots aquells que estiguin o vulguin aplicar el procés d’innovació de Design Thinking en àmbits com el disseny d’experiències i serveis. A perfils d’Innovation Leads, People Operations Managers, UX Leads, coaches i tot professional interessat en el procés d’innovació centrat en les persones i liderar processos de transformació digital.

Ponents

Maite Moreno Bosch

«El futur és avui i la innovació és el camí que les organitzacions
necessiten per transformar-se, evolucionar i sobreviure «

Sòcia fundadora de Monday Happy Monday. Psicòloga i especialitzada en organitzacions i innovació. He liderat àrees i projectes en grans empreses del sector financer, metge, automòbil, construcció i tecnològic. Estic especialitzada en el futur del treball i les noves maneres de treballar, el comportament organitzatiu i la innovació centrada en l’humà.

Alicia Linares Roger

«Només les organitzacions que tenen un perquè
i veritablement ho desitgen poden enfrontar als seus reptes «

Sòcia i fundadora de Monday Happy Monday. Pedagoga i especialitzada en la facilitació de processos d’aprenentatge i innovació. Durant més de 20 anys he desenvolupat la meva trajectòria tant en grans empreses com formant part de l’ecosistema emprenedor. M’apassiona com les persones aprenem, innovem i ens digitalitzem. Estic segura que les organitzacions que posen un focus real en les persones arriben a l’èxit.

Fitxa resum

Data: 17 gen
Hora: 19: 00h a 20: 45h
Lloc: Carrer de Fontanella, 2 Auditori Principal · Barcelona
Preu: € 3
Idioma: Castellà

 

Horari

(Dijous) 7:00 pm - 9:00 pm

Ubicació

Movistar Centre

Carrer de Fontanella, 2

Pin It on Pinterest

X