novembre, 2019

dj.21nov.7:00 pmdj.9:00 pm5º MeetUp #PersonasConMarca "El teu propòsit, la teva brúixola" amb l'experiència d'Agustín Vidal7:00 pm - 9:00 pm Monday Happy Monday LAB, c/Marqués de Mulchacen, 21 Despacho "A" 08034 Barcelona

Detalls de l'esdeveniment

El proper dijous 21 de novembre torna el MeetUp #PersonasConMarca que Monday Happy Monday patrocina des del seu naixament.

Alicia Linares, sòcia fundadora de Monday Happy Monday, al costat de Carola Morató, Àngels Anton i Violeta Luján ens segueixen portant professionals que ens serviran d’inspiració per a repassar cadascuna de les etapes «imprescindibles» en la gestió de la Marca Personal. En aquesta oportunitat, gràcies a Agustín Vidal i mitjançant la seva experiència, els assistents a la trobada podran compartir sobre la importància de descobrir i compartir el teu propòsit. 

L’Agustí ho va descobrir fa uns anys i va deixar la seva anterior feina vinculada al món del vi per la d’introduir a les persones en la meditació d’una forma fàcil, pràctica i divertida.

A quién está dirigido

A professionals inquiets que lideren Persones, Projectes i Empreses. I que vulguin conèixer què és el Personal Branding, les seves eines i la seva potència com a estratègia per a aconseguir els seus propers objectius.

Horari

(Dijous) 7:00 pm - 9:00 pm

Ubicació

Monday Happy Monday LAB

c/Marqués de Mulchacen, 21 Despacho "A" 08034 Barcelona

Pin It on Pinterest

X